Nu te mai gândi la lucrurile pe care le poţi face,

fă-le ACUM!

 

LIVE2LEAD CONSTANȚA 2017

Leadership și Dezvoltare personală

17.11.2017

"Dezvoltarea este singura garanţie că ziua de mâine va deveni mai bună." - John C. Maxwell

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea unui pol de Leadership în Constanța. De aceea organizăm LIVE2LEAD și în 2017. 

LIVE2LEAD este cel mai important eveniment de Leadership în sistem videocast din lume (mai mult de 700 de orașe). Ediția din acest an are multe elemente noi de valoare.

Va fi o experiență de neuitat de la care vei pleca inspirat și provocat de numeroase idei noi și de instrumente valoroase de leadership și business, ușor de pus în practică imediat. 

Particip la LIVE2LEAD

TIMPUL ESTE VIAȚĂ

Workshop online de Time Management și Productivitate

28 noiembrie - 18 decembrie 2107

“Îţi place viaţa? Atunci nu risipi timpul pentru că din acest material este făcută viaţa.” — BENJAMIN FRANKLIN —

Toţi oamenii de succes sunt foarte productivi, îşi preţuiesc timpul şi îl folosesc foarte eficient. Toţi, fără excepţie, au decis la un moment dat al vieţii lor că vor deveni experţi în gestionarea timpului. De aceea Time Managementul este de fapt managementul vieţii și cea mai importantă abilitate pe care o avem sau pe care o dobândim; calitatea şi “durata” vieţii depind de modul în care ne ocupăm timpul.

Toate metodele cuprinse în acest program sunt testate și se bazează pe o experiență de 25 de ani în zona de training și performanță profesională.

­