TIME K.I.S.S.

Keep It Significant & Simple

Cea mai puternică tehnică de Time Management care te ajută să îți dublezi productivitatea și să câștigi 2 ore pe zi

WEBINAR GRATUIT

29 martie 2018, ora 19:00

Salut, sunt Remus Bălan!

În cei peste 25 de ani în care am studiat și am aplicat Managementul performanţei am ajuns la concluzia că gestionarea timpului nu este o unealtă, o deprindere periferică, ci este cea mai importantă abilitate pe care o avem sau pe care o dobândim.

Calitatea şi “durata” vieţii depind de modul în care ne ocupăm timpul.

Toţi oamenii de succes sunt foarte productivi, pentru că îşi preţuiesc timpul şi îl folosesc foarte eficient. Unul dintre oamenii de succes, Peter Drucker, autor și consultant în management a spus că:

„Până nu putem să ne gestionăm timpul, nu putem gestiona nimic altceva.”   

Vestea bună este că gestionarea timpului se poate învăţa, la fel ca orice altă competență.

Tu poți deveni stăpânul(a) timpului tău. Când vei face acest lucru vei deveni stăpânul(a) vieţii tale. Acum este momentul să iei decizia de schimbare a modului în care îţi petreci timpul.

În acest webinar gratuit îți prezint cea mai puternică tehnică de Time Management, care te ajută să îți dublezi productivitatea și să câștigi 2 ore pe zi chiar dacă ai impresia că nu mai ai timp de nimic altceva.

De ce să participi?

 Pentru că vei învăţa cum să:

 

te organizezi astfel încât la finalul zilei să îți îndeplinești toate activităţile din lista zilnică (to-do list)

te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine

îţi îndeplineşti sarcinile mult mai rapid

fixezi priorităţi şi limite realiste

elimini hoţii de timp, indecizia şi amânarea

ai mai mult timp şi libertate de a face ceea ce iubeşti cu cei pe care îi iubeşti

Ce spun alți participanți

Simona Culea - Antreprenor

De-a lungul vieţii am participat la zeci de cursuri şi am citit sute de cărţi, dar pot număra pe degetele de la o mână informaţiile care m-au ajutat în viaţa de zi cu zi. ceea ce mi-a oferit Remus nu sunt simple teorii, ci informaţii care m-au ajutat să fac şi să fiu mai mult decât credeam vreodată că pot face şi pot fi, atât pe plan personal, cât şi profesional. Mulţumesc încă o dată, Remus, pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi!"

Cosmin Balaban - Manager

Recomand acest curs tuturor acelora care îşi doresc cu adevărat să aprofundeze managementul timpului. Consider că acest curs are impact maxim asupra care doresc să dezvolte propria persoană și să treacă la nivelul superior.

Andreea Murărețu - Manager proiect

Peste aşteptările mele, tehnicile şi informaţiile se pot aplica în orice arie a vieţii mele, profesională şi personală. Vă recomand din suflet cursul, Remus Bălan are cele 3 ingrediente: este un om cu experienţă, implicat 100% şi pasionat de ceea ce face! Viaţa mea s-a schimbat complet, rezultatele apar imediat, urmând structura programului nu ai cum să dai greş!

Mihai Nicolau - Self Eployed

Remus chiar mi-a arătat că timpul înseamnă viață. Aplicând doar două schimbări, una în modul meu de planificare zilnică, iar cea de-a doua în gestionarea timpului alocat corespondenței, am câștigat timp, pe care îl pot folosi servind clienții și mărindu-mi veniturile. Dar în workshop și, mai ales în perioada de monitorizare de după, am primit multe metode de management al timpului și îmbunătățire a calității vieții. Trebuie să îi mulțumesc și să recomand workshop-ul în varianta lui completă.

Alina Finta - Antreprenor

Remus Bălan este un Mentor. Nu numai că oferă informaţii foarte valoroase şi specifice, însă un cursant pleacă acasă cu ceva concret ce poate folosi din momentul următor pentru evoluţia sa personală şi profesională.

Ionel Tănase - Antreprenor

Până să particip la acest curs, viaţa mea arăta ca o intersecţie în care toate semafoarele aveau culoarea verde. Am învăţat un set de bune practici care m-au condus mult mai aproape de succes în viaţa profesională, pentru că sunt mai organizat, dar şi în viaţa personală, câştigând mai mult timp pentru mine şi familia mea. Mulţumesc, Remus!

Andy Szekely

Este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de peste 15 ani în educația oamenilor maturi.
Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale. Newsletter său are peste 350000 de abonați.
Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.
Proiectul sau semnătură este Bootcamp – o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Experiența de training

0
ani de experiență
0
ore de training şi consultanţă
0
clienţi mulţumiţi
0
ţări

Clienți corporate

 

“Timpul este o comoară” — Jim Rohn

Pierde-l şi vei produce un mare pustiu. Investindu-l bine, poţi produce miracole.

Numărul locurilor este limitat, rezervă-l pe al tău acum!

Te aştept cu drag să te bucuri de această experienţă.

Iar dacă ai prieteni care crezi că ar putea beneficia în urma participării la webinar, adu-i si pe ei.

 

Nu ține doar pentru tine!

Arată-le şi prietenilor tăi ce ai descoperit

“Îţi place viaţa? Atunci nu risipi timpul pentru că din acest material este făcută viaţa.”

— BENJAMIN FRANKLIN —
­