NU MÂNCA BROASCA!

Ai aplicat tehnici de Time Management și nu au funcționat?

Mă așteptam, unele tehnici pur și simplu nu au cum să genereze rezultatele promise.

Am ales pentru tine 12 concepte de Time Management, care sunt greșit întipărite în mintea majorității oamenilor și le-am întors pe dos, pentru că doar așa funcționează și te ajută să fii organizat, eficient, să ai timp pentru tine și pentru familia ta.

Ajută-ți prietenii să primească aceste informații foarte valoroase.

.

De ce am scris cartea

"NU MÂNCA BROASCA!"

S-au scris multe cărți despre Time Management, unele chiar bestseller-uri cu milioane de exemplare vândute. Și atunci, dacă sunt atât de multe, ce-mi veni mie să scriu încă o carte pe această temă?
 
 În primul rând, pentru că viața ta depinde de modul în care îți gestionezi timpul. Și pentru că fiecare minut al vieții tale contează!
 
 În al doilea rând, tocmai pentru că sunt atât de multe și este nevoie de o sinteză a informațiilor. 
 
 În al treilea rând, pentru că autorii, unii experimentați, maeștri aș putea spune, iar alții… novici, ca să mă exprim elegant, par adesea să se contrazică între ei (și nu doar maeștrii cu novicii, ci chiar maeștrii între ei ). 
 
 Dar mai ales pentru că sunt unele tehnici și concepte consacrate care NU FUNCȚIONEAZĂ! Da, pur și simplu nu dau rezultatele promise. Poate au funcționat, nu zic nu… pentru autori, în alt secol. Dar acum, în secolul XXI, ori nu mai funcționează deloc (îți voi explica de ce), ori este nevoie să le ajustăm (îți voi spune cum).
 
"Cum ne petrecem timpul este, probabil, cea mai importantă decizie pe care o luăm."
- Ray Kurzweil -

Ce vei citi în cartea

"NU MÂNCA BROASCA!"

În această carte găsești esența pe care am „stors-o” în ultimii 25 de ani de studiu și practică. Am ales 12 dintre cele mai importante concepte și tehnici de Time Management - care sunt greșit întipărite în mintea majorității oamenilor - și le-am întors pe dos. 
 
Totul este lucrat și testat de mine și pe mine, precum și împreună cu participanții la programele mele de training, consultanță și coaching. Chiar vreau să înțelegi că nu îți spun povești auzite și citite pe internet, ci vorbesc despre lucruri REALE și APLICABILE adunate din experiența multor ani. Iată câteva dintre informațiile pe care le vei afla:
 
 cum să folosești în mod corect tehnicile de Time Management;
 cum să scapi de întreruperi, distrageri și hoții de timp;
 cum să prioritizezi corect;
 cum să planifici timpul și să finalizezi tot ce îți propui;
 cum să ai mai mult timp liber pentru tine și pentru familia ta;
 de ce să nu mănânci broasca la micul dejun... și ce altceva este mai potrivit.
 
Plus câteva surprize!

Despre autor

Contează ce înveți, dar mai ales contează de la cine înveți. De aceea vreau să răspund întrebării: "Da’ tu cine ești, Remus Bălan, și de ce-aș citi ce scrii tu?"

Sunt un tip obișnuit, la fel ca tine și ca alți 7 miliarde și ceva de oameni de pe Pământ, cu bucurii și necazuri, cu înfrângeri și victorii, cu eșecuri și succese. Ani la rând – și nu puțini la număr – m-am luptat cu timpul, l-am tratat ca pe un dușman. Mă războiam cu el și mă miram că nu îmi oferă oportunități. Și, cum să spun, asta mă neliniștea.

Până într-o zi, când am realizat că lupta cu timpul nu poate fi câștigată, el iese învingător de fiecare dată.

» » » 🕒 » » » 

Deși dețin o diplomă de inginer auto, am lucrat foarte puțin în această arie. Am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto am decis să întorc volanul și să schimb direcția.

Timp de 22 de ani am lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale. În 2012 am luat decizia să mă dedic exclusiv antreprenoriatului și educaţiei nonformale.

Acum sunt trainer, coach şi speaker, manager de proiect certificat, trainer certificat SELLification, LAB (Language and Behavior) Profiler certificat, Business Mentor certificat, antreprenor, co-autor al câtorva cărți și, prin această carte, autor. Am dezvoltat proiecte şi am susținut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia, Germania şi Canada. 

M-am specializat în leadership, management, vânzări și marketing. Însă ceea ce m-a fascinat în permanență este legătura dintre gestionarea timpului și performanță. 

În cei peste 25 de ani în care am studiat și am aplicat Managementul performanţei am ajuns la concluzia că gestionarea timpului nu este o unealtă, o deprindere periferică, ci este cea mai importantă abilitate pe care o avem sau pe care o dobândim.

Calitatea şi “durata” vieţii depind de modul în care ne ocupăm timpul.

» » » 🕒 » » » 

Revin la ce am spus mai sus, am dus o luptă crâncenă cu timpul meu, care mă presa continuu și niciodată nu era suficient. Apoi am realizat că niciodată nu voi câștiga lupta cu timpul și am decis să schimb strategia: l-am făcut prietenul meu cel mai bun. Și, cum să spun, asta mă liniștește.

Plăcerile care îmi colorează viaţa sunt: desenul, rugby (am fost jucător legitimat), Liverpool FC, ciclism de agrement, călătoriile, clătitele, muzica şi desenele animate.

Ce spun cititorii despre cartea

"NU MÂNCA BROASCA!"

Ajută-ți prietenii să primească aceste informații foarte valoroase.

­