• Toate
  • Managementul performanţei
  • Time Management
  • Vânzări & Persuasiune
  • Leadership
  • Teen Leaders
Cartea

Cartea "NU MÂNCA BROASCA!"

Am ales pentru tine 12 concepte de Time Management, care sunt greșit întipărite în mintea majorității oamenilor și le-am întors pe dos, pentru că doar așa funcționează și te ajută să fii organizat, eficient, să ai timp pentru tine și pentru familia ta.

Timpul este Viață

Timpul este Viață

Viaţa ta depinde de modul în care îţi gestionezi timpul şi fiecare minut al vieţii tale contează. Acum este momentul să devii maestru al gestionării propriului timp!

Time K.I.S.S.

Time K.I.S.S.

K.I.S.S. - Keep It Significant & Simple
Cele mai importante tehnici de Time Management, care te fac să reziști tentației de a-ți complica inutil viața

Vând, deci exist

Vând, deci exist

Nimic nu se întâmplă până cineva nu vinde ceva. Află cum poți deveni un vânzător care vinde mai mult, mai eficient si cu impact mai mare!

SELLification

SELLification

SELLification este jocul de vânzare care are loc atunci când clientul se întâlnește cu vânzătorul într-un context. Învață cele mai de IMPACT 12 tehnici ale vânzătorilor de top!

S.P.E.E.D.

S.P.E.E.D.

Cele mai multe companii se luptă cu performanța și profitabilitatea pentru că nu pun în reţeta succesului un ingredient care face diferența: S.P.E.E.D. (Solid Performance, Excellence & Employee Development).

Succes R.E.A.L.

Succes R.E.A.L.

Fiecare om are propria sa definiție a succesului. Însă toate conțin 4 elemente cheie: Relații, Echilibru, Atitudine și Leadership. 

Leadership pentru Excelență

Leadership pentru Excelență

Am fost programați să vedem leadershipul în termeni de putere și control. Acum, lumea are nevoie de un model nou de Leadership, de un Lider 2.0, care să inspire, să servească și apoi să conducă. 

Teen LEADERS

Teen LEADERS

Leadershipul de succes se dezvoltă în adolescență. Este o onoare să contribui la dezvoltarea tinerilor cu instrumente şi idei practice, care îi ajută să-şi construiască o viaţă extraordinară.

­