Calendar Evenimente

Cartea "NU MÂNCA BROASCA!"

“Oamenii de știință sunt în general de acord că nicio teorie nu este corectă 100%. Astfel, testul real al cunoștințelor nu este adevărul, ci utilitatea." — Yuval Noah Harari

Am ales 12 dintre cele mai importante concepte și tehnici de Time Management, care sunt greșit întipărite în mintea majorității oamenilor și care nu mai functionează în secolul XXI.

Le-am întors pe dos, le-am sucit și răsucit, le-am adaptat, le-am combinat și le-am testat până am reușit să înțeleg cum stă treaba cu Măria Sa, Timpul.

Esența, pe care am „stors-o” în ultimii 25 de ani de studiu și practică, o găsești în această carte. Totul este lucrat și testat de mine și pe mine, precum și împreună cu participanții la programele mele de training, consultanță și coaching.

Chiar vreau să înțelegi că nu îți spun povești auzite și citite pe internet, ci vorbesc despre lucruri REALE și APLICABILE adunate din experiența multor ani.

VREAU CARTEA!

MASTER MY TIME

Podcast gratuit de Time Management cu Andy Szekely și Remus Bălan

„Singura diferență dintre o persoană bogată și una săracă este felul în care își folosesc timpul.” — Robert Kiyosaki

Te invit să asculți gratuit seria de podcasturi pe care o realizez împreună cu bunul meu prieten, Andy Szekely, despre cum să dai valoare timpului tău.

De ce?

Atunci când studiem oamenii de succes devine evident ce au în comun: își prețuiesc timpul și lucrează continuu pentru a deveni eficienți. Concluzia este că succesul e posibil DOAR cu o foarte bună gestionare a timpului.

Poate cea mai mare descoperire pe care am făcut-o în acești ani este că atunci când îți dezvolți abilitățile de Time Management, îți dezvolți concomitent și alte obiceiuri care te conduc la performanță în toate ariile vieții.

Ascult podcastul!
­